Адвокатска канцеларија вработува Адвокат

HeadHunting.mk за потребите на свој клинет, Адвокатска канцеларија со седиште во Скопје (Центар), вработува АДВОКАТ. Квалификации: Минимум 3 години работно искуство во застапување пред Судови со активно водење на судски постапки. Солидно познавање на англиски јазик Професионалност, доверливост и изразени вештини за менаџирање на конфликтни ситуации Предност ќе имаат кандидати кои работеле на постапки за