Се вработува сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, компанија застапник на најголемиот светски производител на клима уреди, објавува оглас за вработување на сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи. Потребни квалификации: Најмалку 3 години искуство во областа Одлично познавање на  системите за климатизација, топлотни пумпи, VRV и HVAC Активен возач (Б категорија) Да биде вешт во