Адвокатска канцеларија вработува Адвокат

HeadHunting.mk за потребите на свој клинет, Адвокатска канцеларија со седиште во Скопје (Центар), вработува АДВОКАТ. Квалификации: Минимум 3 години работно искуство во застапување пред Судови со активно водење на судски постапки. Солидно познавање на англиски јазик Професионалност, доверливост и изразени вештини за менаџирање на конфликтни ситуации Предност ќе имаат кандидати кои работеле на постапки за

Се вработува сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, компанија застапник на најголемиот светски производител на клима уреди, објавува оглас за вработување на сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи. Потребни квалификации: Најмалку 3 години искуство во областа Одлично познавање на  системите за климатизација, топлотни пумпи, VRV и HVAC Активен возач (Б категорија) Да биде вешт во