Адвокатска канцеларија вработува приправник

Водечка адвокатска канцеларија со седиште во Скопје (центар), го проширува својот тим со нов адвокатски приправник.

Минимална предвидена плата за оваа позиција е 25.000 денари.

Доколку кандидатот покаже особен интерес и знаење во извршување на задачите и обврските, Адвокатската канцеларија е спремна да понуди соодветен компензациски пакет на барањето на кандидатот.

Адвокатската канцеларијата нуди:

  • Можност за личен и професионален развој
  • Градење на адвокатска кариера со специјализација во повеќе области, посебно во делот на деловно и трговско право, трудово право, договори и правни дела,
  • Пријатни услови за работа и тимска работна атмосфера
  • Напредок во износот на плата со договорена динамика со избраниот кандидат

Огласот е отворен до 05.06.2024 г.

Ве молиме Вашето CV или мотивациско писмо да го испратите на: cv@headhunting.mk

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *