Се вработува сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, компанија застапник на најголемиот светски производител на клима уреди, објавува оглас за вработување на сервисер за клими, топлотни пумпи и VRV системи. Потребни квалификации: Најмалку 3 години искуство во областа Одлично познавање на  системите за климатизација, топлотни пумпи, VRV и HVAC Активен возач (Б категорија) Да биде вешт во

Адвокатска канцеларија вработува приправник

Водечка адвокатска канцеларија со седиште во Скопје (центар), го проширува својот тим со нов адвокатски приправник. Минимална предвидена плата за оваа позиција е 25.000 денари. Доколку кандидатот покаже особен интерес и знаење во извршување на задачите и обврските, Адвокатската канцеларија е спремна да понуди соодветен компензациски пакет на барањето на кандидатот. Адвокатската канцеларијата нуди: Можност

Се вработуваат сервис инженери и сервис техничари

HeadHunting.mk за потребите на свој клиент, водечка сервисна компанија за машини за производство за мебел, објавува оглас за вработување на: ПОЗИЦИЈА 1 : СЕРВИС ИНЖЕНЕР, во областа на инсталирање, тренинг, одржување на машини во дрвна индустрија. Квалификации: Образование како Машински инженер-Мехатроничар предност или ВСС од областа на електро, електромашински или машински насоки. Одлично познавање на англиски