Адвокатска канцеларија вработува Адвокат

HeadHunting.mk за потребите на свој клинет, Адвокатска канцеларија со седиште во Скопје (Центар), вработува АДВОКАТ.

Квалификации:

  • Минимум 3 години работно искуство во застапување пред Судови со активно водење на судски постапки.
  • Солидно познавање на англиски јазик
  • Професионалност, доверливост и изразени вештини за менаџирање на конфликтни ситуации
  • Предност ќе имаат кандидати кои работеле на постапки за надомест на штета или осигурување, па Ве молиме ова да го наведете во вашето CV или маил
  • Возачка Б категорија

Работно време: 8 часа дневно, 40 часа неделно

Предвидена нето плата: 45.000 денари

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат горенаведените квалификации, ги покануваме да ни го испратат нивното CV на следнава e-маил адреса: CV@headhunting.mk , со Subject: Апликација за Адвокат, најдоцна до 05.07.2024 година.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *